Na kontaktoni

PSD-01-01

SMbërthyes INSUN

Si një nga liderët
shitës me shumicëdhe furnizues
në Kinë, cilësinë tonë
reflektohet në çdo vidë.

Prill Sun - Drejtor i Përgjithshëm

PH:+8613622187012/+8615802235005

+8613622187012/+8615802235005

+8613622187012 /+8615802235005

ADRESË

1. Zona Industriale Wangwenzhuang,

Distrikti Xiqing, Tianjin, Kinë

2. Fshati Chengzhuang,

Distrikti Ren, Qyteti Xingtai,Hebei

Provinca, Kinë

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni